Bemutatkozás

Vincye Péter Vincze Péter vagyok, három gyönyörű gyermek boldog édesapja!

okl. Masszőr és Bowen alkalmazó, csontkovács.

Gyermekkorom óta a sportok és a természet szerelmese.
Felnőtt életem jelentős részét útkereséssel töltöttem. Ki legyek, mi legyek, mi is a célom az életben és milyen feladatot osztott rám a jóisten.
Sok mindent kipróbáltam az életben, de vagy nem hozta meg számomra a kellő sikert, vagy egy idő után abban a tevékenységi körben nem éreztem magamat jól.

Számomra a testem egészsége a legnagyobb kincs ezért nagyon le voltam törve, mikor abba kellett hagynom a sportolást, mert mozgás közben egyre nagyobb fájdalom jelentkezett a vállamban.
Egy profi kiropraktőr keze alá kerültem minek következtében, nem csak testem könnyebbült meg, hanem lelkem is. Tudtam, szinte biztos voltam benne, hogy, megtaláltam az utam, amit kerestem.
Csontkovács tanulmányaimat befejezve, azonnal munkához láttam, és akit lehetett csontkovácsoltam, aminek hála szép számmal kerültek ki kezem alól a gyógyult kliensek.
Növekvő tapasztalatom és tudásom vezette rá figyelmemet a lágy kötőszövet (faszcia) állapotának fontosságára.
Ezen a lágy kötőszöveten dolgozik a Bowen technika, melyet tanulva és alkalmazva, szinte újra kellett értelmeznem az emberi testről és annak működéséről alkotott nézetemet.

James Clay, David Pounds könyvében olvastam a következő gondolatot, mely hűen tükrözi szakmám iránti elhivatottságomat.
"Végső soron azonban a terapeuta attól függően sorolható be a gyengétől a ragyogóig terjedő skálába, hogy milyen fokon műveli a klinikai masszázsterápia művészetét, amely az intelligencia és az intuíció meghatározhatatlan kombinációja. Ezt a művészetet nem lehet kierőszakolni; ez magától jön, megszületik a munka iránti szeretetből és odaadásból, valamint abból a vágyból, hogy jól csináljuk, amit csinálunk, megjön az idővel és a gyakorlattal, hasonlóan, mint egy idegen nyelv, az éneklés, a tánc…..Akkor érkezik meg, amikor a terápiás gyakorlatunk többé válik, mint mechanikus műveletek összessége."

Szerencsém van több különböző szakterületet képviselő győri orvossal és természetgyógyásszal is együttműködni.

okl. Masszőr és Bowen alkalmazó, csontkovács

Tisztelettel:

Vincze PéterEsettanulmányok
Olvassa el esettanulmányainkat. Tovább >

Video
 

Néhány alkalmazási terület

  • akut problémák kezelése (pl.gerincsérv)
  • bármilyen ízületi, izomzati és gerincbántalmak
  • mozgás és vázrendszerrel kapcsolatos problémák
  • fejfájás, migrén, asztma, szénanátha, allergia
  • fül, szemproblémák, egyensúlyzavarok, tinnitus
Tovább >
2012 Bowen és Mozgáskorrekció
Minden jog fenntartva.
E-mail: info@bowen-gyor.hu